custom-cover-arrow

Hola
Pura Terra!

Som el Nuno Perestrelo i el Gerard Arderius, un fotògraf i un dissenyador amb una gran passió per comunicar valors i emocions a través del disseny gràfic i la fotografia.

Amb el nostre treball, aspirem a generar un impacte significatiu per als nostres clients, proporcionant una qualitat excepcional i una àmplia varietat de serveis. La nostra unió ens permet oferir una experiència completa, capturant l'essència única de cada projecte que emprenem.

Sobre nosaltres

NP_20230511_114656_BW_WEB

Nuno Perestrelo

Fotògraf i Director Creatiu

Fa almenys una dècada que treballo com a fotògraf i editor freelance. Fent projectes personals que m’interessen, però també en col·laboració amb institucions, empreses i en diversos altres projectes emocionants.

Estic encantat de ser el primer que pot descobrir un nou projecte, però també m'agrada redescobrir alguna cosa que ja existeix, veure-ho d’una altra manera. Poder transmetre una idea, millorar una història o un retrat, una història, mitjançant la fotografia. Sempre buscant aquest aspecte creatiu, que va una mica més enllà, però mai sense perdre el valor comunicatiu i sorprenent. Buscant maneres visuals de proporcionar un factor diferenciador.

La meva formació universitària en comunicació i periodisme i l’experiència d’haver residit en tres països diferents m’han ajudat obrir horitzons que segueixo explorant.

Serveis de fotografia

Editorial i Documental

Producte

Industrial i Paisatge

Retrats corporatius

Edició i retoc

Produccions audiovisuals

GERARD-bw

Gerard Arderius

Dissenyador Gràfic i Director Creatiu

De petit passava hores imaginant, jugant i creant les meves pròpies històries. Anys més tard —i una mica menys petit— m'adono que al cap i a la fi continuo fent el mateix. M'agrada dissenyar a través de conceptes i valors que ajudin a donar vida i sentit als projectes, ja siguin marques, identitats, peces editorials, motion graphics, webs o apps.

Actualment treballo com a Freelance amb projectes i col·laboracions. També ho compagino amb la docència com a professor en la universitat de disseny ESDi.

Durant la meva trajectòria professional he tingut el plaer de poder treballar amb grans estudis i agències que m'han ajudat a crèixer i consolidar-me com a dissenyador gràfic fins al punt de decidir emprendre el meu propi camí com a Freelance i començar la meva pròpia història.

Serveis de Disseny Gràfic

Branding i creació de marques

Disseny Apps

Motion Graphics

Disseny web

Publicacions i Editorials

Il·lustració

T'ensenyem un recull de projectes. Creiem que et poden interessar.

Documental

Mostra com ets o vols ser. Fem una narrativa visual i explica’ns la teva història.

Branding

Creem i definim la teva identitat a través dels teus valors, estratègia i objectius de marca.

Producte

Què hi ha al teu catàleg? Donem vida i plantegem com mostrar el teu producte o serveis.

Motion graphics

Dona vida a la teva marca ja sigui en comunicació, xarxes socials o web.

La nostra feina conjunta ens permet oferir packs més específics adaptats a les teves necessitats reals. Formular una estratègia visual, (re)plantejar catàlegs i publicacions, crear pàgines web.

T'ajudem a definir la teva identitat.

Catàlegs i Publicacions

→ Digitals o impresa / Fotografia de cada producte / Direcció d'Art. 

Estratègia Visual

→ Donar una direcció i estil concrets a la teva marca / Conceptualitzar / Entendre i generar valors de marca per traslladar-ho gràficament i fotogràficament.

Pàgina web

→ Disseny en funció dels valors de marca / Fotografiar els productes / Fotografia l'equip / Programació i gestió.

Encaixem per algun projecte?

Escriu-nos les a info@gerarderius.cominfo@nunoperestrelo.com i de seguida ens posarem en contacte.

Back to top Arrow