custom-cover-arrow

Hola,
Masmitjà!

GERARD-bw
NP_20230511_114656_BW_WEB

Som en Gerard i en Nuno. Un equip format per un dissenyador gràfic i un fotògraf establerts a Girona.

Per les nostres experiències personals i professionals, valorem molt els valors i el coneixement que generem al voltant del món educatiu. És per això que actualment ens estem especialitzant en el sector educatiu i cultural.

Alguns dels nostres clients:

logos_nunogerard_04
logos_nunogerard_03

Entenem que els centres educatius necessiten materials visuals específics. Avui en dia és essencial comunicar valors propis i diferencials per arribar a les famílies i altres públics.

És per aquest motiu que ens encantaria treballar amb vosaltres. Per poder continuar millorant i fent créixer la vostra imatge i comunicació.

A continuació us mostrem un recull de diversos projectes que ens ajuden a explicar-vos què oferim per tal de potenciar els valors i la imatge:

Campanyes gràfiques i comunicació

Divulguem l'oferta formativa i cursos que s'ofereixen. Mostrem els valors i la metodologia pedagògica de l'escola.

Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona

Promoció de l'oferta formativa de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, amb l'alumnat com a protagonista i els joves com a principal target de la campanya anomenada «Menja’t el Món» — (2024)

Museu d’Història de Catalunya

Campanya gràfica pels Casals d'Estiu del Museu d'Història de Catalunya — (2023-24)

Escoles de Cultura del Gironès

Campanya 2024-25 per a promocionar les Escoles de Cultura del Gironès. Un projecte amb 20 anys de trajectòria impulsat des del Consell Comarcal, l'Escola de Teatre del Gironès i l'Escola d'Art i Creativitat del Gironès.

Reportatges d'activitats i instal·lacions

Creació d'imatges personalitzades per a l'escola, amb un criteri visual cuidat i respectant la privacitat de l'alumnat en tot moment.

Entorn d'aprenentatge

La fotografia és una eina ideal per documentar els espais i el procés d’aprenentatge i creixement dels infants i alumnat, de forma no intrusiva. Es tracta de visualitzar el joc simbòlic i lliure, la criança respectuosa o el método montessori, entre altres pedagogies.

Material didàctic

Producció de fotografies de joguines i recursos pedagògics en ús, mostrant com aquests elements contribueixen al desenvolupament i l'aprenentatge dels nens.

Logotips i Identitats

Realitzem marques corporatives a diversos nivells. Des de logotips i les seves aplicacions a identitats gràfiques més complexes que ajudin a generar l’univers visual de la marca.

Club de lectura — Museu d'Història de Catalunya

Identitat i sistema gràfica pel Club de lectura. Una activitat anual formada per cicles de diferents temàtiques on conflueix la història i la Literatura.

Creiem que junts podem formar un bon tàndem. Què us sembla si quedem un dia i ens coneixem?

Si el que heu vist us interessa i creieu que podem fer un bon equip, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a través de info@gerarderius.com i info@nunoperestrelo.com

Back to top Arrow