01_IMG_8686-1

40 anys de la Festa Major
de Granollers Blancs i Blaus
Campanya gràfica

GERARD & GUILLEM ARDERIUS

Granollers reviu cada any una de les Festes Majors de Catalunya més participatives i emblemàtiques. Des de 1983 es va introduir un esdeveniment popular i singular en què dos equips «Blancs i Blaus» competeixen en una sèrie d'esdeveniments festius pel poble per a veure qui guanya. L'esdeveniment central és del «Concurs de rajolers» on els dos equips han de generar el major nombre de maons amb un temps determinat.

Aprofitant que és el 40 aniversari (1983–2023), s'inclou i es deixa entreveure el número 40 de manera subtil, conformat per les peces blanques i blaves.

programa_terra
07_Totebag

40 anys de Blancs i Blaus (1983–2023)

Els conceptes principals que s'han treballat provenen de la pròpia festa i les seves tradicions: la cooperació, la festa, el joc i la diversitat. Aquests són els pilars centrals. Les figures que formen la imatge gràfica s'han tractat com si estiguessin construïts en un motlle de maons; l'esdeveniment principal de la festa.

13_Gif-Detalls_Poster-1
14_Gif-Detalls_Poster_Gif-2

Personatges i rajoles

Diferents figures s'enllacen entre elles, festegen i juguen. Algunes d'elles són parts d'instruments o altres elements que caracteritzen la Festa Major com els diables o els gegants. Altres poden ser el motlle per a fer els maons, per exemple. O les pròpies rajoles que s'uneixen per a construir la Festa Major. Tot a través d'un llenguatge gràfic desenfadat, proper i festiu.

10_Portada_Interior
11_Fulleto_2
12_A_IconesPrograma

Cap d'aquestes figures no tenen gènere definit. Són peces que convergeixen per a formar un tot. Algunes més o menys abstractes que unes altres. Poden ser blaus, blanques o taronges, triangles, rodones o fins i tot sense forma definida. Aquesta diversitat és el que fa única a la Festa Major de Granollers i el que la converteix en una celebració especial, cooperativa i inclusiva per a totes.

06_Samarreta_Esquena
IMG_8579_Canvis_IA
Foto_Pancarta
Estadi_IMG_8964

Otros proyectos

Viu la històriaMuseu d'Història de Catalunya

ALCLARArquitectura Tècnica

CaarmenMechanics' ecommerce brand

InsightOutWe believe in building trust

Nits d'Estiu al Museu d'Història de CatalunyaVeus joves d'arrel mediterrània

Idea&BrandContent Creator

Acusti.catCongreso de Acústica de Cataluña

Vapor03Wheel-thrown ceramics studio

marketAADAccelerating an idea into a successful story

Universitat d'Estiu MercabarnaSostenibilidad agroalimentaria

Entre tapesRuta de tapas en Barcelona

Back to top Arrow