Idea&Brand
Content creator
Identitat

EN COL·LABORACIÓ AMB ANTONIO PRADO

Idea&Brand és una àrea transversal dins de SOM* (coperativa catalana cultural) que s'encarrega de crear continguts tant interns com per a clients externs. Es tracta d'un departament que ha anat creixent exponencialment, fins a arribar al punt de necessitar una marca pròpia que l'identifiqui i representi com a tal.

Una identitat transversal i flexible

Dins del mateix nom de la marca es genera una petit gest que ofereix una certa flexibilitat a la marca. La paraula «Brand» conté una altra paraula dins d'ella mateixa, que és «and». O cosa que és el mateix, l'ampersand «&».

Això permet generar un joc a través del «&» i aprofitar el significat del caràcter: la unió i la connexió. Passa de ser un simple nexe entre les dues paraules, a ser un element que genera un vincle entre la marca i el client; entre la marca i el contingut.

IdeaBrand-Totebag-2400x1600px
IdeaBrand-Presentation-2400x1600px

Es tracta d'una marca que genera diversos tipus de continguts (memòries, presentacions, projectes...) per a múltiples clients dins del sector cultural. Per aquesta raó es juga amb una marca en blanc i negre que és capaç d'adaptar-se en qualsevol tipus de situació, sempre obtenint una imatge sòbria i elegant.

Per a dotar la marca d'una certa personalitat, s'aposta per dues sèries tipogràfiques que contrasten pels seus acabats alhora que complementen. D'una banda la família tipogràfica GZA s'usa per a donar veu a la identitat corporativa i per a uns certs textos. D'altra banda Founders Grotesk ofereix una gran quantitat de sèries que donen lloc a aquells títols de secció.

IdeaBrand-Moodboard-2400x1600px-03
IdeaBrand-2400x1600px-Tipografia
gif-ideabrand

Otros proyectos

Viu la històriaMuseu d'Història de Catalunya

ALCLARArquitectura Tècnica

40 anys de Blancs i BlausFesta Major Granollers

CaarmenMechanics' ecommerce brand

InsightOutWe believe in building trust

Nits d'Estiu al Museu d'Història de CatalunyaVeus joves d'arrel mediterrània

Acusti.catCongreso de Acústica de Cataluña

Vapor03Wheel-thrown ceramics studio

marketAADAccelerating an idea into a successful story

Universitat d'Estiu MercabarnaSostenibilidad agroalimentaria

Entre tapesRuta de tapas en Barcelona

Back to top Arrow