InsightOut
We believe in building trust
Identitat

DESENVOLUPAT DES DE BRANDOM

InsightOut és un estudi audiovisual de Barcelona amb caràcter multidisciplinari que treballa des de produccions audiovisuals fins a assessoraments de Brand Strategy. El valor principal de l'estudi és que basa tota la seva manera de fer el «Trust-Centric»; el cercle confiança. Un cercle que creix, connecta amb els seus projectes, clients, empreses i proveïdors.

Marca i tipografia

La tipografia no sols compleix una funció estètica. També ens ajuda al fet que com a espectadors, generem mentalment la paraula. La tipografia reforça aquest punt ja que només usa cercles en l'ull de la "g" i en la mateixa "O", descartant així que pugui ser qualsevol altra lletra.

InsightOut-Diapositivas-2400x1600px

Una identitat en moviment basada en el «Trust Centric»

El logotip i la identitat es basa en el cercle, la figura geomètrica que ens permet parlar del cercle de confiança. A més, el semicercle que genera la «O» partida per la meitat, permet generar un logotip sobri amb una gest subtil que ens parla del significat del mateix nom «insight-out». El joc del cercle i els seus multiples possibilitats permeten expandir els valors i la identitat en gràfics, esquemes o conceptes tant en suports tant digitals, com en moviment o físics.

A la vegada, el sistema també pot conviure dins de la mateixa marca, on el semicercle es fa servir com a contenidor que s'obre per a donar lloc a tots els seus clients.

InsightOut-Web-2400x1600px
InsightOut-Tarjetas-2400x1600px

Otros proyectos

Viu la històriaMuseu d'Història de Catalunya

ALCLARArquitectura Tècnica

40 anys de Blancs i BlausFesta Major Granollers

CaarmenMechanics' ecommerce brand

Nits d'Estiu al Museu d'Història de CatalunyaVeus joves d'arrel mediterrània

Idea&BrandContent Creator

Acusti.catCongreso de Acústica de Cataluña

Vapor03Wheel-thrown ceramics studio

marketAADAccelerating an idea into a successful story

Universitat d'Estiu MercabarnaSostenibilidad agroalimentaria

Entre tapesRuta de tapas en Barcelona

Back to top Arrow