custom-cover-arrow

Hola,
Walden Outdoor!

gerard_cmg_pujada_00

Em presento breument. Soc en Gerard Arderius. Visc a Girona, soc Dissenyador Gràfic i esportista. Gaudeixo tant en els projectes de disseny com a l'hora de fer una ruta, desconnectar o fer una cursa de muntanya.

La meva passió per l'esport i el disseny m'han ajudat a construir la manera de treballar, entendre el disseny i afrontar nous reptes.

Identitat Visual

Motion Graphics

Disseny de Webs i Apps

Disseny Editorial

Direcció d'Art

Iconografia i il·lustració

Gràcies a Wikiloc he gaudit d'experiències i rutes úniques. Forma part indispensable de la meva rutina a l'hora de planificar i fer sortides.  

Com a dissenyador gràfic crec que hi ha un potencial molt gran per esprémer la vostra marca.

A continuació us mostro alguns projectes que he treballat i que m'ajuden a explicar-vos com es pot actualitzar, activar i potenciar els valors d'una marca:

Passo de Cuinar

Rebranding de la marca «Passo de Cuinar» que ofereix el servei delivery. És a dir, portar menjar de restaurants a altres domicilis.

 

A diferència d'altres marques del sector, Passo de Cuinar és un delivery que es preocupa pel territori, pel comerç local. És responsable, social i ecològic.

Amb aquests valors i un nou posicionament, es genera una marca única i diferenciadora. Amb un sistema gràfic coherent; des de la marca, passant per les icones, fins a la comunicació de la mateixa App.

MUPI-3-optimized
HAND-1-optimized
icons
ICONS-2-optimized
Proves-08_Mesa-de-trabajo-1-copia-4

Atrápalo

Rebranding d'Atrápalo. Una de les marques nacionals més icòniques del mercat que ofereix experiències per a tots els públics.

 

La marca ha fet una evolució molt positiva des dels seus inicis. Però després d'aquest creixement i èxit, el pas dels anys ha fet que el seu sistema de marca no estigués alineat amb el que realment era.

L'objectiu principal era actualitzar la marca, establir un bon sistema gràfic i donar un to de veu que pogués transmetre i atraure els milions d'usuaris als qui es dirigeix.

IPHONE_12
b_bruce_atrapalo_ilustraciones
icons_atrapalo_2
WALL-3

Crec que hi ha un llarg i emocionant camí per explorar. Què us sembla si quedem un dia i ens coneixem?

Si el que heu vist us interessa i creieu que podem fer un bon equip, només cal que us poseu en contacte amb mi a través de info@gerarderius.com

Back to top Arrow